måndag 6 juni 2011

Vissa skor säljer sig själv!

Kolla in dessa:
Lätta (237g) minimalistiska trailskor med bara absolut nödvändigaste dämpningen. Det var omöjligt att lämna Magazinet (butik) utan ett inköp. Sitter fantastiskt och är såååå löpglada.

2 kommentarer:

 1. Hej Mats!

  Bra jobbat på vansbro marathon (som egentligen inte är ett marathon!) ;)

  Själv så gick det inte som jag hoppats. Mina tidsförväntningar "grusades" av alla grusvägar som jag tvingades gå på.. Så det blev bitvis en smärtsam upplevelse. Nästa år tänkte jag definitivt springa med någon form av skodon på fötterna om jag nu springer loppet igen. Dessa skor verkar onekligen vara ett par höjdare som jag vill prova!

  Kul att ses, och jag glömde såklart bort vad dessa skor hette efter loppet. Så jag drog en chansning, kollade dig på resultatlistan och drog en sökning på ditt namn och ort på google. Hoppades på en mail, men bloggen blev ju bättre. Kul läsning! Nu är jag sporrad att prova mer terränglöpning, och gärna av den längre sorten. Nu ska dock mina fötter få vila lite.. :-)

  Ha det bra och än en gång, riktigt bra jobbat på loppet! Vad tyckte du om banan förresten?

  SvaraRadera
 2. Hej Ronnie!

  Min mejl är mats soder 123 at gmail... Ta gärna kontakt!

  Skorna heter som det står så diskret på sidan Keen och modellen är A86.

  Jag är grymt imponerad av att du tog dig runt. Förstår vad du menar med att gruset var tufft! För min del var det ju lätta biten. Du råkade inte trampa på någon liten stubbe på banvallen då? Tänkte på dig när jag sprang där.

  Banan var kanon. Jag älskar ju de tekniska bitarna. Tyvärr så missar man dock det fina i omgivningarna när man fokuserar på tävling (tunnelseende). Fast jag brukar ta igen den upplevelsen på mina träningar.

  SvaraRadera