måndag 31 december 2012

Sylvesterlöpning

Efter tre veckor utan löpning så tog jag en halvtimmes runda för ett par dagar sedan. Idag så var det tredje dagen med löpning och det känns bra att vara igång igen. Förvisso har det under julledigheten blivit fem pass badminton men det är dåligt med formen nu. Och november var inte speciellt mycket bättre än december men det blev väl några pass ändå. Så nu är jag taggad igen.

Grämer mig lite att jag missade den fina snön. De senaste dagarnas varma väder och regnande har tagit med sig den mesta ned i marken. Mitt Sylvester-pass gick i skogen ömsom på is, ömsom i snö och ömsom på barmark.

Is på min stig
Det är underbart att komma ut i skogen och kunna springa igen. Förhållandena var dock förädiska. När jag sprang över en liten rännil så brast isbryggan där jag satte foten och jag stöp framlänges.
Visst gör det ont när isbryggor brista.

Ont! Ont i mitt knä. Ont på mitt smalben.
Jag besparar er bilder på mitt knä och mitt smalben men jag kan säga att det syns att det har gjort ont. Efter en stunds ojjande och ajjande så kunde jag i alla fall springa hem någorlunda obehindrat.
Nu är det snart nytt år och planen är att jag ska dra igång med en massa springande. Först bara en massa mängd... Tävlingsplaner har jag också. Fokus kommer att ligga på långa terränglopp på ultradistans. Än så länge har jag bara planer på att tävla i Sverige även om jag har spanat lite på utländska alternativ.

Jag önskar er alla ett Gott Nytt LöpÅr! Kram på er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar